Beställnings information                                  

Vi har inget krav på minimiorder

Frakt: Gör en provbeställning och klicka på visa varukorg så ser du frakten då frakten går efter vikten på paketet.Betalning: görs i förskott till Bankgiro går även att betala via Swish och  Pay Pal.
Betalnings information står i din orderbekräftelse, som du får via mail från oss när du genomfört ditt köp. Där står också det ordernummer, som du skall ange vid betalning. Det är viktigt, eftersom ordernumret hjälper oss i hanteringen, att hitta just din betalning och ger oss möjlighet att kunna skicka försändelsen snabbare till dig. Betalningen skall erläggas inom 14 dagar efter att du mottagit din orderbekräftelse via mail från oss. Så snart vi ser din betalning skickar vi så snabbt som möjligt din beställning.

Leverans:
Vi försöker leverera din beställning så snart som möjligt och vid förskottsbetalning skickar vi så snart vi ser din betalning på kontot. Lördagar och sön/helgdagar har vi ingen postavgång så dessa dagar har vi ingen möjlighet att skicka. Skickar paketen med Posten.

Övrigt:
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, prisjusteringar, slutförsäljning och produktförändringar. Tänk också på att färgavvikelser kan förekomma på olika bildskärmar så att färger kan upplevas på olika sätt.
Dina personuppgifter och e-mail kommer aldrig att lämnas ut till tredje part eller användas i något annat syfte än för orderhantering.

Är det något du saknar i webbshoppen? Skriv förslag i rutan nedanför.